Hørt om poplin?

Når bunadsskjorta kan brukes til hverdags! Ja, du hørte riktig. For det er nemlig sånn i dagens moteverden. Crispy og store bomullsskjorter er noe de fleste merkene har et utkast av denne våren. Om den har ballongermer, smale ermer eller trompetermer. Om den er oversized i modellen, eller har klassisk snitt. Store mansjetter, små mansjetter. Mønster eller ikke- you name it.

De kommer i ulike lengder og fasonger, men en liten tvist har de alle. Det de har til felles er den gode bomullen som er lett på kroppen og som har en sofistikert look. Det er et deilig å tidløst baseprodukt som jeg lover at hvis du har slik en klassiker i klesskapet, som samtidig gjør litt mer ut av seg enn en vanlig hvit bluse, så trenger du ikke lenger å tenke så mye på hva du skal ha på deg. Ta poplinskjorta og favorittbuksen, hopp i bootsa eller sneakersene, litt bling i ørene og du er good to go!

 Poplin» er et bomullsvev der annenhver tråd går under og over. Det brukes tynne garn som pakkes tett og det er derfor stoffene gjerne er lette og myke, men samtidig litt crispy. Det er framstilt av den beste bomull, eller av bomullsblandinger- for eksempel med lin eller polyester.

Ordet poplin stammer fra det franske ordet papeline, og henviser seg til den franske byen Avignon der pavene hadde sin residens i eksil 1309-1388. 

Det var her stoffet først ble framstilt, og har siden den gang alltid vært aktuelt. Tenk på det! Da snakker vi tidløse plagg som kan leve lenge i klesskapet. Hos oss finner du poplinkvaliteten i både skjorter, kjoler, bukser, jakker og jumpsuits.

Det jeg elsker med bomullsprodukter er at de egner seg til så å si alle anledninger! Det er et avslappet plagg som gjør det enkelt å bruke til både hverdags og fest. Fint til ALT!🤍

Her er det lov å leke seg med det man har i klesskapet- for det er jo det som er så gøy! Det er ingen regler eller fasit på hvordan du velger å kle deg. Prøv nye kombinasjoner og ha gøy med det!

Har du ennå ikke sikret deg et godt bomullsprodukt for våren?

Ta en titt på utvalget vårt og drøm deg bort til varme dager i luftige og gode skjorter og kjoler☁️

God onsdagsklem fra,
Julie på Trend

Shop now

You can use this element to add a quote, content...