Gjesteblogg med Bianca fra [hår]

Jeg hadde faktisk aldri lyst til å bli frisør. Men jeg hadde en ganske observant rådgiver på skolen som insisterte på at jeg måtte jobbe med noe som var kreativt. Valget falt på frisør. Da skolen startet var det som at alle brikkene falt på plass, og i dag har jeg drømmejobben.
Jeg ble ferdig utdannet i 2001 og har vært medeier av [hår] siden 2013. Jeg gleder meg over kundene og alle utfordringer faget gir meg- du kan vel egentlig si at frisørfaget valgte meg♥️
Nå er våren her og jeg som mange andre har fått tørt og livløst hår etter en vinter med lue bruk. Det er nå tid for å gi håret en skikkelig god runde med pleie, og her er mine tips til deg!
Tips nr.1
Få hjelp til å finne hårprodukter som er tilpasset ditt hår! Vi hos [hår] Asker, vil guide deg igjennom et hav av produkter for å finne det som passer best for deg. Tenk på hva du vil oppnå med produktene; volum, glans, pleie, fuktighet etc. Vi vil også fortelle deg hva du trenger, men dine forventninger er veldig viktige. 
Tips nr.2
En god hårkur er nøkkelproduktet til et sunt og vakkert hår. Vil du bli kvitt det tørre vinterhåret anbefaler jeg å sette av en liten tid til hårkur en gang i uken. For meg er det fredag kveld etter at barna har lagt seg. Da har jeg nystelt, skinnende hår og klar for hva helgen måtte bringe. 

Tips nr.3
Rens håret med en renseshampo. Håret tar til seg styling, forurensning, klor og metaller av vann. Fjern alt dette før kur for best mulig resultat. Min favoritt er Joico k-pack clarifying shampo. Til mitt hår velger jeg å bruke Joico hydra splash gelè masque i bunnen, da den er proppfull av pleie og fuktighet uten at den tynger. Til lengdene mine som er brusete og tørre velger jeg Joico moisture recovery treatment balm. Dette er en skikkelig "smørkur". Den gir masse fuktighet, glans og smidighet til håret. 
  
Obs: denne kuren tynger håret, så bruk lite hvis du ønsker denne i hele håret. Begge kurene har virketid på 5 min. 
Tips nr.4
Til deg som bare ikke har tid til å kure håret, fortvil ikke! Joico k-pack liquid reconstructor er en leave-in hårkur. Alt du trenger å gjøre er å spraye den inn i et håndkletørket, nyvasket hår og gre igjennom. 
Tre runder med denne tilsvarer en runde med en av de andre hårkurene i krem/gelè form. Denne er også super å bruke i lengdene dersom du ønsker å beskytte ditt lange hår eller hvis du ønsker å gro håret ditt langt. 
Jeg gleder meg masse til å åpne salongen igjen på mandag kl.09🌼
www.haarasker.no
Klem fra Bianca

Shop now

You can use this element to add a quote, content...