VINTAGE SKATTER I BEGGE VÅRE BUTIKKER

I takt med at bærekraft og miljøbevissthet blir stadig viktigere, er vi stolte av å kunne si at vi nå har satt opp egne secondhand-stativer i begge våre butikker.

Selv om CAOZ-universet hovedsakelig består av nye varer og kolleksjoner, mener vi også det er viktig å bruke om igjen de klærne vi allerede har. På den måten kan vi senke overforbruket, og spare miljøet 🫶🏻 Vi er derfor glade for å nå kunne tilby kundene våre å også handle secondhand.

Stativene i Asker og Drammen bugner nå av brukte skatter, fra merker som ByTimo, PartTwo, InWear og mange fler.. De snille prisene gjør det absolutt mulig å gjøre noen kupp!

Hvorfor handle Secondhand?

🌷 Unike funn

En stor fordel med secondhand, er muligheten for å finne plagg som ikke alle andre har. I tillegg har plaggene hver sin unike historie.

🌷 Rimelig pris

Et annet tiltalende aspekt ved brukthandel er de store kostnadsbesparelsene. Plagg som kun er brukt et par ganger, kan du kjøpe til en brøkdel av ordinærprisen. For hva er vel bedre enn å nyte kvalitetsplagg til en rimelig penge? 

🌷 Bærekraft

La oss ikke glemme bærekraftsperspektivet. Ved å gjenbruke eksisterende klær, bidrar man til å spare ressurser og redusere forurensing. 

 Velkommen for en hyggelig handel hos oss i Asker og Drammen!

Shop now

You can use this element to add a quote, content...