Takk for at du handler lokalt!

Igjen er vi der. Denne runden syns jeg det skjedde så brått- butikker og restauranter, for å nevne noen, stengte på dagen og det hele ble så ekstra nært. Flere klarer seg ikke i situasjonen vi alle befinner oss i, der drømmer og levebrødet til folk blir dratt vekk også står man igjen i usikkerheten. Det er jo en dugnad, men det er den dugnaden der du faktisk ikke kan slippe unna, det er den der du er nødt til å bidra og ta i et tak. For alle valgene vi tar nå, påvirker faktisk hver enkelt der ute på en eller annen måte. Bedrifter blir borte og gatene folketomme.

"Kanskje jeg ikke trenger noen nye klær siden jeg bare sitter på hjemmekontor uansett? Kanskje vi skal droppe julegavene i år siden det ikke er noe særlig å bevege seg ut for? Jeg trenger jo ikke den kaffen på hjørnet når jeg kan lage den hjemme. Bakst? det kan jeg jo lage selv". Det er nettopp disse valgene som gjør at bedrifter ikke overlever i dag. Vi tar rett og slett for gitt at vi er så heldige å har et så nært, flott og variert sentrum- et sentrum som er der for deg. Vi slutter å unne oss selv velvære og hygge. Asker sentrum er der du finner alt; du finner velvære, interiør, alt av klær, smykker, garn og hobby, bokhandel, frukt og grønt og masse deilig kaffe og bakst på hvert hjørne. Tenk hvis dette skulle blitt borte fordi folk glemmer å støtte lokalt? Hadde ikke det vært litt leit å komme tilbake til? 

Poenget mitt er at vi må alle være bevisste i valgene vi tar. Hvis du sitter på hjemmekontor; klikk deg inn i en lokal nettbutikk og unn deg noe fint! Kanskje du får litt inspirasjon til å begynne på julegaver? Ta deg en pause fra hjemmekontoret, ta på deg noe fresht og fint- titt innom sentrum og trekk inn litt deilig høstlukt.🍂 Ta med deg en kaffe fra en kafè hjørnet mens du kanskje tusler rundt og ser hva butikkene har å by på! Gi et smil og hei til de som står bak disken- du vet ikke om du er den første som titter innom, og da betyr akkurat du veldig mye. Kanskje du til og med bestilte noe fra nettbutikken før du dro som du skal hente i butikken? Valgene våre har så mye å si for manges framtid. Tenk lokalt og støtt lokalt. For hvis det er slik at vi fortsatt ønsker at butikkene skal være her når alt dette er over, så må vi bruke de jevnlig.

Husk at i nettbutikken vår kan du enten få varer tilsendt i posten, eller du kan hente i butikk. Vi er behjelpelige over tlf, facetime-shopping, 1-1 shopping der vi kan stenge butikken hvis du ønsker å være alene, hjemlevering hvis du ikke ønsker å bevege deg ut og innpakning til julegaver og bursdagsgaver. Husk at shopping er ikke avlyst! Julen er ikke avlyst og bursdager er ikke avlyst. Vi kan ikke sette alt på pause, vi må fortsette å krige litt til bare på avstand og med andre alternativer, så kommer vi oss igjennom dette sammen🌟

Vi ønsker å gi alle en trygg, personlig og hyggelig handel som kanskje vil gjøre tiden vi er i litt mindre skummel. Det er ingen hemmelighet at vi alle trenger hverandre, og vi håper dere vil fortsette å støtte oss gjennom en bølge vi skal komme oss over. Tusen takk for alle som velger å handle fra oss, det betyr mer enn dere tror. Vi skal kjempe for å fortsette å være her, også håper jeg dere vil kjempe med oss♥️

Luftklemmer fra Julie hos Trend