Velkommen til Caoz

Det er i "Caoz" kreativiteten blomstrer og nye idéer blir til hos meg og teamet mitt. 

Tanken på en nettbutikk har vært til stede fra tid til annen i lang tid, men avgjørelsen landet på å foreløpig ikke sette de hjulene igang. Men litt ut av det blå havnet vi alle i en ny og utfordrende situasjon som krever at vi tenker litt nytt likevel.

Derfor har vi nå valgt å gå denne veien for å nå ut og være der for kundene våre, både de som kjenner oss godt og de som forhåpentligvis blir kjent med oss etterhvert.

 

Starten på dette nye prosjektet vårt handler om å skape noe positivt i en hverdag som ser veldig annerledes ut enn for bare noen uker siden. Vi skal gjøre vårt beste for å inspirere deg, og gi deg en personlig og unik handleopplevelse. Vi treffes både i våre butikker, som fremdeles holder åpent i Asker og Drammen, og på nettbutikken. 

For at vi skal kunne gi kundene vår den samme personlige servicen de er vant til vil du, i tillegg til å handle som normalt i butikk og på nett, kunne booke tid til å handle med oss på facetime. Vi vil da kunne personlig veilede deg direkte i din søken etter noe spesifikt eller gi deg forslag og inspirasjon til å fornye garderoben.

Trenger du kanskje hjelp til å rydde i garderoben din? Da vil vi kunne hjelpe deg med dette også via facetime. 

Vi ønsker at dette skal være en "coronafri-sone". En mulighet til å se nyheter og trender, finne ditt nye favorittantrekk, rett og slett et fristed for deg til shopping og gode følelser.

Vi gleder oss veldig over å nå ha muligheten til å møte deg også på nett. Og ikke minst over at du nå kan ha Caoz tilgjengelig akkurat når det passer deg.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...