En vakker høst i vente..

Høsten er rett rundt hjørnet. Man kan kjenne i luften at det er kjøligere, solen er ikke like varm og bladene skifter farge til de nydeligste oransje og rødtoner. Er det lov til å si at man gleder seg? Jeg gleder meg i hvert fall, jeg syns overgangen når sommer møter høst er helt nydelig og ikke minst at man endelig kan pakke seg inn i gode strikketplagg, tøffe skinnbukser og boots🍂🍂 Det er noe med denne årstiden, den er så fin- kanskje en av de vakreste.

Jeg har plukket ut noen gode favoritter fra høstgarderoben Trend har å tilby. Litt inspirasjon der jeg håper at dere også vil kjenne litt ekstra på den fine høsten vi har i vente og glede dere like mye som meg!🧡

Deilig strikketplagg som alltid er et must når kaldere tider melder sin ankomst. Grønn cardigan fra American Vintage og en lekker Cognacfarget genser fra Day.

Kjoler bruker vi året rundt, tøff med strømper og noen boots til! Kjolen er fra Second Female, vesken i vegansk skinn er fra Designers Remix og bootsene er fra vårt nye merke Pavement.

Det hotteste du kan få tak i denne høsten er vester! Denne beige lekre vesten fra American Vintage har vi også i sort, her vist med en Munthe-skjorte under. Tøff jakke fra Baum.

Leoprint er vel noe som aldri går ut, her er printet på en kul mesh-topp sammen med en god cardigan fra American Vintage. Den beige jakken fra Baum er rett og slett eyecandy.

American Vintage kan det de driver med! Delikate gensere i to nydelige høstfarger. 

Tøft skjørt fra Second Female med supergod stretch. Lekkert til Iben sin strikketgenser og Pavement sine boots. LOVE IT! Skinnveske fra Designers Remix i vegansk skinn.

Tilbehør er viktig for å sette prikken over i'en. Fine hårstrikker i høstfarger og selvfølgelig glittersokker, noe vi digger! Vegansk/Fake skinn er det nye, og denne tøffe buksa fra Sand er virkelig en drøm å ha på og en fryd for øyet🍂

Jeg håper dere så noe dere likte og at dere vil titte innom for å se resten av de lekre nyhetene som har kommet☕️

Virtuell klem, Julie

Shop now

You can use this element to add a quote, content...