PostNord

Vi sender bestillingen din med sporing og du vil motta en sms/eller mail når sendingen har ankommet postkontoret. Vi sender bestillingen din for en fast frakt på 89 kr

Om du ønsker levering på døren vil frakten beregnes ved utsjekk i nettbutikken. Sjåføren vil da kontakte deg 30-60 minutter før levering. Fast frakt vil her bortfalle.

Vi kan dessverre ikke tilby levering til adresser utenfor Norges fastland

Hente i butikk

Bestillingen din kan hentes gratis i butikk. Du vil få en bekreftelse når pakken er klar for henting. Angreretten begynner å løpe 5 virkedager etter bestillingen har blitt registrert og du får beskjed om at varene er klare til henting. Det er viktig å merke seg at det er kun du som har bestilt varen som kan hente den og gyldig legitimasjon må fremvises i butikk.

 

Leveringstid

Du vil motta varene dine fra 2-5 dager etter at pakken er sendt fra oss. Det vil være perioder med stor pågang der leveringstiden kan bli noen lenger. Om du ikke har mottatt varen din innen 10 dager ber vi deg ta kontakt med oss. Etter en måned anses varen som levert. Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling.

 Om du ikke henter ut bestillingen på ditt postkontor og varen returneres til oss blir du belastet for et gebyr på 199kr for å dekke våre kostnader.

 

Manglende ordrebekreftelse

Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse på mail innen kort tid etter du har bekreftet din bestilling, kan det ha oppstått en feil med ditt kjøp, og vi ber deg ta kontakt med kundeservice. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten.