Hjertelig velkommen til CAOZ 

Vi er en gjeng sprudlende damer som elsker klær og mote. Vi mener klær er følelser, så det skal føles bra når du tar på deg det rette plagget.

Vi følger nøye med på dagens mote og trender, men vi er også opptatt av å ikke glemme bort de gode klassikerne som er aktuelle år etter år. Vi ønsker å kunne inspirere deg til å bygge opp en garderobe som aldri går ut på dato- en god basegarderobe hvor det også må være god plass for lekenhet og personlighet.  Vi kan la oss inspirere av stylingstips, it-jenter og de kuleste trendene, men igjen, det aller viktigste er å finne det som kler akkurat DEG! 

I våre fysiske butikker har vi fokus på varepresentasjon, oppfølging og god service. I 2020 startet vi vår egen nettbutikk, og i 2021 bygget vi om vår butikk i Asker som nå har blitt til en fantastisk perle i hjertet av sentrum med vårt helt eget kaffehjørne med god drikke og saftige donuts. Vårt mål er å alltid kunne gi det lille ekstra, og at du som kunde vil både føle deg ivaretatt og inspirert når du har vært på besøk hos oss. Vi ønsker også å gi deg som handler i vår nettbutikk den aller beste handleopplevelsen. 

Du finner oss i hjertet av både Asker og Drammen sentrum. 

 
Happy Shopping Ladies!