VINTER UTE - VÅR INNE

Kuldegradene biter litt ekstra i dag, men inne i butikkene våre er det varmt og godt- vi pakker opp vårnyheter nesten hver dag, og DET hjelper på humøret og energien. Lysere og varmere tider er ikke langt unna, og det ser vi fram til.

Da vi kjøpte inn varene for denne våren har vi tenkt godt over hvem vi kjøper det til. Vi har tenkt på dere og hva som trengs og er et behov for tiden vi er i. Vi har fokusert på å kjøpe inn klær som kan brukes til alle anledninger. Fine kjoler for eksempel, som ikke bare er for fest og moro- for det er det vi ønsker at dere skal ta vare på. Ikke fall helt i hjemmekontor-fella der man ikke kler seg opp. Flere av kjolene som er denne våren kan brukes til både hjemmekontor, handletur, gåtur eller bare fordi du fortjener det🌸

Dere må bare ikke tenke "hvem skal jeg kle meg opp for?" for svaret er helt enkelt; "deg selv!". Det er viktig at vi husker å kle oss litt opp i en ellers grå og spesiell tid- for selvfølelsen.

Våren kommer om ikke så lenge, og SOM vi gleder oss! Vi gleder oss til å se fargerike sjeler i deilige vårplagg som nyter de første solstrålene som gir varme. Trenger du litt inspirasjon for hvordan vårgarderoben kan se ut, så anbefaler vi deg å ta en liten tur til sentrum for å se på alt det fine vi har i butikkene. Om du ikke ønsker å bevege deg ut, så titt gjerne innom nettbutikken og drøm deg bort til deilige vårdager- for de kommer!

Takk for at du handler lokalt og støtter små butikker som oss i en tøff og krevende tid. Dere betyr så mye mer enn dere vet♥️

Klemmer i fleng fra oss! 💐

Shop now

You can use this element to add a quote, content...