I tidlig ungdom startet arbeidslivet med butikkjobb ved siden av skolen, og senere på fulltid og som daglig leder. Butikkdrift og kunderelasjoner har alltid ligget mitt hjerte nær, det samme gjorde også et ønske om å skape noe eget, skape min egen arbeidsplass.

I 2003, etter skremmende utfordringer, mye arbeid og med en spent knute i magen åpnet jeg døren til min egen butikk. Som den første som flyttet inn i Agro-kvartalet i Asker sentrum, startet jeg Mexx.  Og det ble akkurat så givende som jeg hadde drømt om. Jeg jobbet dag og natt, men elsket hvert minutt. Til denne dag gir det meg fremdeles like mye og jeg gleder med til hver arbeidsdag, jeg kunne ikke tenke meg noe annet å drive med. I 2012 fikk jeg også mammaen min med på laget da hun valgt å bytte bransje og begynne å jobbe hos meg. Hun har vist seg å være uunnværlig for meg og sammen er vi et solid og trygt team. 

I 2014 hadde jeg vurdert lenge om jeg skulle tørre å utvide til en butikk til. Hele familie ble tatt med på råd og det endte med at jeg nok en gang satset, og åpnet en ny Mexx-butikk i gågaten i Drammen. Der var vi så vidt kommet igang da Mexx i Nederland et par uker senere ble slått konkurs, og jeg stod i en situasjon der jeg plutselig ikke lenger hadde noen leverandør eller navn på mine to butikker.

Tiden var da inne for å tenke nytt. Jeg hadde ikke hverken tid eller lyst til å gi opp min drøm, og ikke minst har jeg lært om meg selv at jeg faktisk jobber best under press. Så midt i kaoset tok jeg avgjørelsen om å endre butikkene mine til et multibrand-konsept under nettopp navnet Caoz. Jeg jobbet hardt for å kunne fortsette å tilby kundene våre det de ville ha, og var så glad for at de valgte å følge meg inn i ny drakt, i tillegg fikk jeg også mange nye kunder som jeg har fulgt i årevis. Jeg lever for kundene mine og er så heldig å få dele så mye av livet med de. Jeg har sett de i alle livets faser og de har fulgt meg og mitt liv. Det er denne kontakten som gjør det så flott å være "butikkdame" slik jeg drømte om som barn.

2020 ble året for å tenke helt nytt igjen. Jeg hadde vel egentlig bestemt meg for at det holdt nå, men det er, som kjent, ofte tilfeldighetene som rår. Og denne gangen har tilfeldigheter resultert i min fjerde butikk, denne gangen online. Det er nok en gang nytt for meg, men fryktelig spennende å ta Caoz til en ny plattform.

I 2021 har vi endelig fått åpne dørene til vår nyoppusset perle i Asker sentrum, et nytt kapittel som vi gleder oss veldig over. Fresht og fint, med et lite kaffehjørne for det lille ekstra. 

Ingen av avgjørelsene har kommet lett, men jeg har aldri angret. Jeg har et team med utrolig flotte jenter i alle tre butikkene. De er engasjerte, nytenkende og sprudlende. Og jeg føler meg  så heldig som får ha verdens beste jobb, sammen med verdens beste kolleger.

Jeg har jobbet på spreng sammen med jentene og familien min for å kunne lansere dette så fort som mulig, og vi gleder oss veldig. "Butikkdama" er på nett. Hvem hadde trodd det da vi lekte butikk i kjelleren som barn?

Velkommen alle sammen. 

Camilla