Accessories som den røde tråden

Et komplett outfit kan ofte løftes av frisyren eller hårpynten. Accessories i håret er et fint element for å binde antrekket sammen; bruk en fargerik scrunchie sammen med matchende sko så får du en rød tråd igjennom hele antrekket. 

Perler er noe som kommer igjen år etter år, da de klassiske perleøredobbene er noe de fleste har prøvd kan vi nå flotte håret med perler. Denne sesongen er spenner i front av håret veldig hot. 

Et flott silkeskjerf kan løse en dårlig hårdag. Det kan brukes på flere forskjellige måter i håret, men også på vesken eller i halsen. Her er to frisyrer laget med silkeskjerf. 

Scrunchies er også noe som kommer igjen i motebildet. Bruk disse på flere forskjellige måter, og i flere forskjellige farger for å få antrekket ditt til å poppe.

Sist, men ikke minst; hårspenner er noe som kan gjøre den dårlige hårdagen til det bedre. Ved å samle overhåret i en spenne bak vil ansiktet løftes og komme frem. Man kan også velge å dra litt hår fram ved ørene for en mer "laid-back" look. Flere spenner gir et lekent uttrykk og kan ta igjen flere detaljer fra andre accessoarer. 

Klem fra Lene hos Caoz

Shop now

You can use this element to add a quote, content...