COMFYWEAR

Er det noe jeg absolutt digger, så er det klær som både ser bra ut OG som er en drøm å ha på. Det er ikke alltid man har dagen til å skulle presse seg inn i noen stramme jeans og slenge på seg hælene- så hvis du kjenner deg igjen her har jeg noen tips for en comfy og kul hverdag!

 
Det skal sies at det er ulike syn på hva comfywear er. Min oppfatning er enkle og tidløse plagg som er basic og enkle, men med en liten vri- plagg du kan slenge på deg, men som fortsatt ser bra ut.

 
Vi har jo alle dager hvor man kanskje ikke føler seg helt vel i noe som helst av det klesskapet har å by på- så å ha gode baseplagg i garderoben vil du få mye igjen for!  

Det som er fint med enkle og basic klær er at du lett kan gjøre det litt mer spennende med tilbehøret. Jeg personlig elsker alt av smykker, og syns flere burde blinge seg litt mer opp i hverdagen, og ikke bare på fest.

Et antrekk får et helt annet uttrykk bare man har litt «bling» her og der, og siden sommeren allerede har gitt oss en smakebit, fins det jo egentlig ikke noe bedre enn å kunne slenge på seg et deilig sommerplagg og la smykkene gjøre resten.

Dere kjenner jo uttrykket: It’s all about the details!
Dere kan jo se at alt jeg har valgt ut er helt enkelt og uten noe mønster. Dette er fordi jeg personlig føler at, "har du ikke helt dagen", så blir det enkle aldri feil. Gjør som sagt antrekket litt mer spenstig ved å bruke litt smykker, sleng en tøff veske over skulderen og ta på noen tøffe sneakers.

Sneakers går jo til alt!

Et annet godt tips er å finne den perfekte genseren som ikke er alt for tykk. En nett og fin genser som er litt kort i modellen er superfint over alt av kjoler og skjørt.

Denne genseren er min favoritt! Den er så myk og god, kort i modellen og i en nydelig kremfarge. Denne kan man enkelt slenge over kjolen på sene sommerkvelder.
________________
Jeg håper dere fant litt inspirasjon for hvordan du helt enkelt kan kle deg comfy og kul i hverdagen🌾 Alle klærne på bildene finner du i nettbutikken.
Ønsker alle en nydelig helg!
Klem fra Julie på Trend<3

Shop now

You can use this element to add a quote, content...